UNIVERS T
Avis
Caruno
SixtCompexit

Comunicate de presă

Nouăsprezece copii de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj au fost invitați la un tur de vizitare al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

29 Ianuarie 2019
Nouăsprezece copii de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj au fost invitați la un tur de vizitare al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

COMUNICAT DE PRESĂ: În cadrul ședinței Consiliului Director al Airport Council Europe (ACI Europe) din 23 ianuarie 2019 care a avut loc la Bruxelles au fost analizate o serie de probleme importante cu care se confruntă aeroporturile europene într-o perioadă critică pentru aviația civilă.

24 Ianuarie 2019
În cadrul ședinței Consiliului Director al Airport Council Europe (ACI Europe) din 23 ianuarie 2019 care a avut loc la Bruxelles au fost analizate o serie de probleme importante cu care se confruntă aeroporturile europene într-o perioadă critică pentru aviația civilă.

Stimați Pasageri,

15 Decembrie 2018
Regretăm că în această dimineață, parcarea din cadrul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj nu a fost deszăpezită și ați întâmpinat dificultăți în găsirea unui loc de parcare. Având în vedere numărul mare de plângeri referitoare la parcare, primite la aeroport în această dimineață, ne cerem scuze și vă informăm că parcarea este administrată de Consiliul Județean Cluj prin firma UTI.

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a participat la 29 septembrie 2018 la ședința de board a ACI Europe și la ședința comună ACI Europe – ACI North America, desfășurate la Nashville, Statele Unite.

30 Septembrie 2018
David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a participat în data de 29 septembrie 2018 la ședința de board a ACI Europe și la ședința comună ACI Europe – ACI North America, desfășurate la Nashville, Statele Unite.

COMUNICAT DE PRESA - Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sărbătorește pasagerul cu numărul 2 milioane în anul 2018

07 Septembrie 2018
Cluj-Napoca, 07 septembrie 2018: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a sărbătorit astăzi pasagerul său cu numărul 2.000.000 înregistrat în anul 2018, anul centenar al Marii Uniri. Acest prag semnificativ de pasageri este atins anul acesta cu două săptămâni mai repede comparativ cu anul 2017, ca urmare a unui trend pozitiv de creștere a traficului aerian din primele 8 luni ale anului.

Domnul David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a acordat un interviu pentru portalul Air Transport News

03 Septembrie 2018
Domnul David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a acordat un interviu pentru portalul Air Transport News, o prestigioasă publicație din domeniul transportului aerian.

Domnul David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj invitat la emisiunea "1 la 1" de la Realitatea FM Cluj

27 August 2018
Domnul David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a fost invitat astăzi la emisiunea "1 la 1" de la Realitatea FM Cluj.

COMUNICAT DE PRESĂ Extinderea operațiunilor de transport mărfuri de pe aeroport, începând cu luna septembrie 2018.

19 Iulie 2018
Cluj-Napoca, 19 iulie 2018: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță extinderea serviciilor de transport mărfuri de pe aeroport, începând cu luna septembrie 2018.

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, invitat la TVR Cluj .

09 Iulie 2018
David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a vorbit în cadrul emisiunii Regiunea în obiectiv, de la TVR Cluj .