TUR DE VIZITARE AL AEROPORTUL INTERNAȚIONAL „AVRAM IANCU” PENTRU COPIII DE LA COMPLEXUL DE SERVICII DESTINAT PROTECȚIEI COPILULUI

La invitația conducerii Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj copiii de la Complexul de Servicii destinat Protecției Copilului, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj au vizitat aeroportul.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a luat primele măsuri în ceea ce privește noul tip de coronavirus.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a luat primele măsuri în ceea ce privește noul tip de coronavirus. Aeroportul Cluj vine în sprijinul pasagerilor săi atât prin distribuirea materialelor informative despre coronavirus, cât și prin serviciile medicale existente în permanență pe aeroportul clujean. În acest sens, în terminalele de plecări și sosiri, la biroul de informații, la cabinetul medical și în zonele ghișeelor de check- in ale aeroportului, au fost afișate mai multe anunțuri de informare și au fost distribuite pasagerilor flyere cu instrucțiuni referitoare la combaterea și prevenirea noului tip de coronavirus.

La ședința Consiliului de Conducere a Airport Council International Europa, la Bruxelles, domnul David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și președintele Asociației Aeroporturilor din România, a fost ales să facă parte din echipa de 7 membri care reprezintă organizația în Consiliul de Conducere Mondial al Airport Council International

La ședința Consiliului de Conducere a Airport Council International Europa, desfășurată ieri, 22 ianuarie a.c., la Bruxelles, domnul David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și președintele Asociației Aeroporturilor din România, a fost ales să facă parte din echipa de 7 membri care reprezintă organizația în Consiliul de Conducere Mondial al Airport Council International.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj autorizat pentru introducerea animalelor de companie pe teritoriul României din țări terțe

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a fost autorizat pentru introducerea pe teritoriul României a animalelor de companie provenite din țări terțe, în scopul circulației necomerciale.

Comunicat de presă:Proiecte pe fonduri nerambursabile

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a organizat în data de 24 decembrie 2019 o Conferință de Presă la care au participat, membrii Consiliului de Administrație al Aeroportului Cluj, consilieri județeni, senatori și directorii aeroportului.

Concert de colinde la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Concert de colinde la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj În data de 17.12.2019, formația “Fii Cocului” din comuna Tritenii de Jos a susținut un recital de colinde. Colindătorii au primit din partea Aeroportului Cluj și companiei Lagardere Travel&Retail cadouri, în semn de mulțumire.

Moș Crăciun a sosit și în acest an la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Încărcat de cadouri, Moș Crăciun a fost așteptat de 80 de copii la Aeroportul Cluj.

David Ciceo a vorbit despre proiectele de dezvoltare ale aeroportului la Realitatea FM

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a fost invitat la emisiunea Ziua Live de la Realitatea FM Cluj. În cadrul emisunii , David Ciceo a vorbit despre proiectele de dezvoltare ale aeroportului.

7 decembrie, Ziua Internațională a Aviației Civile

ICAO (Organizația Internațională a Aviației Civile) sărbătorește, în 2019, 75 de ani de la înființare. Tema de anul acesta este "75 de ani de conectare a lumii”.

Comunicat de presă: Ziua Internațională a Aviației Civile sarbătorită, în avans, la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, cu o lansare de carte și vernisajul unei expoziții de fotografii

Comunicat de presă: Ziua Internațională a Aviației Civile sarbătorită, în avans, la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, cu o lansare de carte și vernisajul unei expoziții de fotografii. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și Asociația pentru Propagandă și Istoria Aeronauticii, filiala Cluj, au organizat un eveniment în cadrul căruia a avut loc lansarea cărții „ Aviația Clujeană”. Volumul de texte și fotografii cuprinde capitole dedicate istoriei aviației civile și militare clujene și personalităților care au marcat înfăptuirea ei.