COMUNICAT DE PRESĂ Blocaje și aspecte cruciale în dezvoltarea Aeroportului Internațional Cluj

 

Cluj-Napoca, 11 iunie 2019: Aeroportul Internațional Cluj prezintă public blocajele instituționale cu care se confruntă în ultima perioadă, blocaje generate de cei trei noi membri ai Consiliului de administrație: Dl. Valentin Grigoriu, Dna. Diana Rădulescu și Dl. Daniel Persu. Aceste blocaje au impact negativ asupra activității aeroportului și constau în următoarele:

Prin aceste acțiuni intenționate de sabotaj făcute cu bună știință, se urmărește blocarea activității aeroportului, subevaluarea acestuia și favorizarea directă a aeroporturilor competitoare din România, dar mai ales favorizarea celor din Ungaria, Aeroportul Internațional Debrecen și Aeroportul Internațional „Ferenc Liszt ”Budapesta. Conducerea aeroportului a sesizat consilierii județeni și comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Județean Cluj și va face în continuare demersuri pentru stoparea blocajelor activității aeroportului.

Județul Cluj este proprietarul aeroportului așadar peste 700.000 de locuitori ai județului sunt proprietarii acestui obiectiv de importanță strategică. Rugăm pe toți clujenii să susțină demersurile noastre pentru evitarea distrugerii vădit intenționate a activității aeroportului de către cei 3 membri ai Consiliului de administrație: Dl. Valentin Grigoriu, Dna. Diana Rădulescu și Dl. Daniel Persu.

 

Biroul de presă