Oportunități de afaceri

UNIVERS T
Rent a car Cluj
Rent a car BDV.BestautoSixt

Licitații

La Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj ne străduim să identificăm și să implementăm serviciile și facilitățile care răspund în cel mai înalt grad trendurilor de consum și profilului pasagerului nostru. Scopul nostru este acela de a oferi pasagerilor o experiență plăcută în aeroport.


Căutăm parteneri de afaceri care să ne împărtășească ambițiile și viziunea. Aceasta înseamnă că partenerii noștri trebuie să respecte o serie de standarde de eficiență și calitate pe care ne străduim să le respectăm și noi, să vină cu un spirit inovator și să fie orientați spre client.

 

Arhivă licitații

 

INVITAŢIE DE PARTICIPARE, 04.03.2020, ora 11:00

     Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. cu sediul în Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 149, înregistrat la ORC nr. J12/3463/92, CUI RO 2882425, organizează procedura de licitaţie deschisă, urmată de strigarea liberă a preţului, în vederea închirierii unor spaţii destinate amplasării unor automate (3 buc.) pentru comercializarea de băuturi calde la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. - Terminal Plecări – subsol, zona restricţionată, Terminal sosiri - parter, zona publică, Aerogara veche – parter, zona acces controlat.

INVITAŢIE DE PARTICIPARE, 06.03.2020, ora 11:00

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. cu sediul în Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 149, înregistrat la ORC nr. J12/3463/92, CUI RO 2882425, organizează procedura de licitaţie deschisă, urmată de strigarea liberă a preţului, în vederea închirierii a două spații destinate activității de servicii pentru pasageri tip business la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A.- Terminal Pasageri Plecări, parter, identificat cu P 32 și Terminal Pasageri Plecări, etaj, identificat cu E-37.