Oportunități de afaceri

UNIVERS T
Avis
Caruno
Rent a car BDV.BestautoSixt

Licitații

La Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj ne străduim să identificăm și să implementăm serviciile și facilitățile care răspund în cel mai înalt grad trendurilor de consum și profilului pasagerului nostru. Scopul nostru este acela de a oferi pasagerilor o experiență plăcută în aeroport.


Căutăm parteneri de afaceri care să ne împărtășească ambițiile și viziunea. Aceasta înseamnă că partenerii noștri trebuie să respecte o serie de standarde de eficiență și calitate pe care ne străduim să le respectăm și noi, să vină cu un spirit inovator și să fie orientați spre client.

 

Arhivă licitații

 

INVITAŢIE DE PARTICIPARE, 16.07.2019, ora 11:00

 

          Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. cu sediul în Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 149, înregistrat la ORC nr. J12/3463/92, CUI RO 2882425, organizează procedura de licitaţie deschisă, urmată de strigarea liberă a preţului, în vederea închirierii unui spaţiu comercial destinat desfăşurării activităţii de rent-a-car, la Aeroportul International Avram Iancu Cluj - Terminal Pasageri Sosiri, parter, zona publică, identificat cu B 03.

INVITAŢIE DE PARTICIPARE, 19.07.2019, ora 11:00

  Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. cu sediul în Cluj-Napoca, str. Traian Vuia  nr. 149, înregistrat la ONRC  cu  nr. J12/3463/1992, CUI RO 2882425, organizează procedura de licitaţie deschisă, urmată de strigarea liberă a preţului, în vederea închirierii unui spaţiu comercial destinat desfăşurării activităţii de distribuție presă la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj R.A.- Terminal pasageri plecări, parter, zona de așteptare a pasagerilor îmbarcare zboruri internaționale, identificat cu nr. P64+Spațiu depozitare S-01B.