Oportunități de afaceri

UNIVERS T
Avis
Caruno
Sixt
Compexit

Licitații

La Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj ne străduim să identificăm și să implementăm serviciile și facilitățile care răspund în cel mai înalt grad trendurilor de consum și profilului pasagerului nostru. Scopul nostru este acela de a oferi pasagerilor o experiență plăcută în aeroport.


Căutăm parteneri de afaceri care să ne împărtășească ambițiile și viziunea. Aceasta înseamnă că partenerii noștri trebuie să respecte o serie de standarde de eficiență și calitate pe care ne străduim să le respectăm și noi, să vină cu un spirit inovator și să fie orientați spre client.

 

Arhivă licitații

 

INVITAȚIE DE PARTICIPARE, 24.09.2018, ORA 11:00

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. cu sediul în Cluj-Napoca, str. Traian Vuia nr. 149-151, înregistrat la ORC nr. J12/3463/92, CUI RO 2882425, organizează procedura de licitaţie deschisă, urmată de strigarea liberă a preţului, în vederea închirierii unui spaţiu comercial open – space destinat desfășurării specifice unei agenții de turism și ticketingîn incinta Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A., Terminalul de Pasageri Plecări, hol public-parter, în partea de vest a zonei de control de Securitate, în fața ghișeelor de check-in nr.8-10, identificat cu nr.P-01b. Locatarul va avea obligația de a efectua pe propria cheltuială toate investițiile necesare amenajării spațiului. Amenajarea spațiului se va efectua după obținerea de către locatar a tuturor autorizațiilor prevăzute de lege și a aprobării de către Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj R.A. a proiectului de amenajare.