Reclama ta aici

UNIVERS T
Avis
Caruno
Sixt

Contact

Aeroportul International Cluj este primul aeroport regional al tarii si al doilea aeroport ca numar de pasageri dupa aeroportul Bucuresti-Otopeni. Anual de pe aeroportul clujean calatoresc numerosi pasageri spre mai mutt de 45 de destinatii regulate din Europa si Orientul Mijlociu

 

Noile terminale ale aeroportului va ofera multiple posibilitati de promovare iar spatiile publicitare din aeroport reprezinta un mod unic de promovare reprezentat de expunerea la o audienta diversificata de consumatori, care calatoresc de pe sau spre Aeroportul International Cluj din grupele de varsta cuprinse intre 25 si +50 de ani.

 

Exista o gama larga de formate media disponibile indoor, outdoor si online, iar acestea includ casete publicitare, bannere, panouri sau monitoare in locatii strategice cu o vizibilitate ridicata. Aeroportul va pune la dispozitie de asemenea diverse posibilitati de expunere publicitara si organizarea de promotii in incinta aeroportului.

 

Aeroportul International „Avram Iancu" Cluj va ofera reduceri considerabile pentru contractele pe termen lung sau cele care insumeaza mai multe spatii publicitare inchiriate.

 

Asteptarn cu interes solicitarile dumneavoastra! Aeroportul International „Avram Iancu" Cluj

 

Telefon

0264-307 500

 

Fax

0264-416 712 

 


 

Web

office@airportcluj.ro