Reclama ta aici

UNIVERS T
Rent a car Cluj
Inchirieri Auto Romania
Rent a car BDV.BestautoSixt

Contact

Aeroportul Internațional Cluj este primul aeroport regional al țării și al doilea aeroport ca număr de pasageri după aeroportul București-Otopeni. Anual de pe aeroportul clujean călătoresc numeroși pasageri spre mai mutt de 45 de destinații regulate din Europa și Orientul Mijlociu.

 

Noile terminale ale aeroportului vă oferă multiple posibilități de promovare iar spațiile publicitare din aeroport reprezintă un mod unic de promovare reprezentat de expunerea la o audiență diversificată de consumatori, care călătoresc de pe sau spre Aeroportul Internațional Cluj din grupele de vârstă cuprinse între 25 și +50 de ani.

 

Există o gamă largă de formate media disponibile indoor, outdoor și online, iar acestea includ casete publicitare, bannere, panouri sau monitoare în locații strategice cu o vizibilitate ridicată. Aeroportul vă pune la dispoziție de asemenea diverse posibilități de expunere publicitară și organizarea de promoții în incinta aeroportului.

 

Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj vă oferă reduceri considerabile pentru contractele pe termen lung sau cele care însumează mai multe spații publicitare închiriate.

 

Așteptăm cu interes solicitările dumneavoastră! Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj

 

Telefon

0264-307 500

 

Fax

0264-416 712 

 


 

Web

office@airportcluj.ro