UNIVERS T
Rent a car Cluj
Inchirieri Auto Romania
Rent a car BDV.BestautoSixt

Știri și evenimente

Lista statelor exceptate de la recomandarea măsurilor de carantină/ izolare (zona verde)

În urma ședinței Comitetului Național pentru Situații de Urgență a fost adoptată Hotărârea nr. 34 privind stabilirea listei țărilor membre U.E și ale Spațiului Economic European și a listei țărilor terțe pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurii de izolare/carantină asupra persoanelor care sosesc din acestea în România
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ Skiathos (Grecia) – prima destinaţie charter operată de compania Tarom, de pe Aeroportul Internaţional Cluj în sezonul de vară 2020

Cluj-Napoca, 04 iulie 2020: De pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a fost operat astăzi primul zbor charter turistic al companiei TAROM, din sezonul de vară 2020, spre destinaţia Skiathos (Grecia).
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ Se reiau charterele turistice de pe Aeroportul Internațional Cluj

Cluj-Napoca, 1 iulie 2020 – De astăzi, 1 iulie 2020 de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se reiau zborurile charter turistice, spre 9 destinații de vacanță din 5 țări: Grecia, Egipt, Tunisia, Turcia și România.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ Constanţa – una din destinaţiile de vacanţă de pe Aeroportul Cluj în anul 2020

Cluj-Napoca, 30 iunie 2020: Aeroportul Internaţional Cluj împreună cu compania aeriană TAROM vor lansa din 16 iulie 2020 zboruri pe destinaţia Constanţa de la Cluj-Napoca. Aceste zboruri vor fi operate în fiecare zi de joi şi duminică.
Citește tot

Lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantinare sau izolare

Conform Hotărârii nr.32 din 29.06.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență se menține valabilitatea listei publicată în data de 23.06.2020 până la stabilirea unui criteriu unitar la nivelul Uniunii Europene
Citește tot

ANUNȚ PUBLIC ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE EVALUARE INIȚIALĂ DE CĂTRE APM CLUJ, ÎN CADRUL PROCEDURII DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj R.A. anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Amenajare bandă pistă și zonă de siguranță, inclusiv elemente verticale, conform cerințelor Regulamentului 139/2014 la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj R.A., Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 149-151, județul Cluj.
Citește tot

Lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantinare sau izolare

Conform Hotărârii nr.31 din 22.06.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență intră în vigoare lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/ izolare, începând cu 23.06.2020 ora 0:00.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Reîncep zborurile de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Franța și Italia

22 IUNIE 2020, CLUJ-NAPOCA – Reîncep zborurile de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Franța și Italia
Citește tot

Comunicat de presă: Reîncep zborurile de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Începând cu data de 17 Iunie 2020, compania aeriană WIZZ AIR va relua zborurile de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către 3 țări : Austria, Germania și Elveția. Zborurile vor fi operate după următorul program:
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ

4 IUNIE 2020, CLUJ-NAPOCA : Se reiau zborurile de pe Aeroportul Internațional Cluj către Israel.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ

3 zboruri suplimentare de pe Aeroportul Internațional Cluj către București.
Citește tot