UNIVERS T
Rent a car Cluj
Inchirieri Auto Romania
Rent a car BDV.BestautoSixt

Știri și evenimente

COMUNICAT DE PRESĂ: Începând cu anul 2021 pasagerii de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor putea călători cu lichide în bagajele de mână.

Începând cu anul 2021 pasagerii de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor putea călători cu lichide în bagajele de mână.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ : Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este primul aeroport din România și de asemenea, printre primele din Europa care a obținut “Airport Council International Health Accreditation”.

25 Septembrie 2020, Cluj-Napoca: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este primul aeroport din România și de asemenea, printre primele din Europa care a obținut “Airport Council International Health Accreditation”.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Începerea lucrărilor de construcție la noua cale de rulare paralelă cu pista

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță începerea lucrărilor de construcție la noua cale de rulare paralelă cu pista. Lucrările la noua cale de rulare se vor desfășura în 2 etape, termenul de execuție pentru prima etapă fiind de 5 luni, iar în etapa a doua lucrările vor fi finalizate în 4 luni. 50% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului este din fonduri europene, iar restul de 50 % este contribuția financiară a Aeroportului Internațional Cluj.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, domnul Dr. Ing. David Ciceo - Noul membru în Comitetul de Supervizare al Aviation-Event

Cluj-Napoca, 9 Septembrie 2020: Aviation-Event care este principala organizație în domeniul conferințelor de aviație pe plan european, îl cooptează pe Domnul David Ciceo, ca membru al Comitetului de Supervizare. David Ciceo este Director General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, Președinte al Asociației Aeroporturilor din România, Membru al Consiliului Director al Airports Council International - World Governing Board, Membru al Consiliului Director al Airports Council International - Europe Board, Membru al Consiliului Director al IAPCoP (International Airport Professional Community of Practice). David Ciceo a condus și dezvoltat Aeroportul Internațional Cluj, transformându-l în cel de-al doilea aeroport din România și un important aeroport de dimensiuni medii din Europa Centrală și de Est.
Citește tot

ANUNȚ PUBLIC ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE EVALUARE INIȚIALĂ DE CĂTRE APM CLUJ, ÎN CADRUL PROCEDURII DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL AVRAM IANCU CLUJ R.A. anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Extindere și reamenajare Aerogara Veche” la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj R.A., în municipiul Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 149-151, județul Cluj.
Citește tot

Anunț public privind decizia etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj R.A. titular al proiectului Amenajare bandă pistă și zonă de siguranță, inclusiv elemente verticale, conform cerințelor Regulamentului nr. 139/2014 la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj RA, Cluj-Napoca, str. Traian Vuia nr. 149-151, județul Cluj
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ - Compania aeriană Turkish Airlines reia zborurile spre hub-ul internațional din Istanbul – de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Cluj-Napoca, 16 august 2020: Procesul de reluare a zborurilor de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, continuă în luna august, prin decizia companiei aeriene Turkish Airlines de a relua zborurile sale regulate pe ruta Istanbul - Cluj-Napoca – Istanbul. Începând de astăzi, 16 august 2020, după o întrerupere de aproape 22 de săptămâni, determinată de împrejurările răspândirii pandemiei SARS CoV2 (Covid-19), zborurile spre capitala economică a Turciei vor fi reluate.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ Lufthansa reia zborurile spre capitala Bavariei – Munchen – de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Cluj-Napoca, 1 august 2020: Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj salută decizia companiei Lufthansa de a relua zborurile sale regulate pe ruta Munchen – Cluj-Napoca – Munchen începând de astăzi, 1 august 2020, după o întrerupere de aproape 20 de săptămâni, determinată de împrejurările răspândirii pandemiei SARS CoV2 (Covid-19), la nivel european.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Vernisajul expoziției de fotografie și machete „Pionieri ai Aviației Române”

Cluj-Napoca, 17.07.2020 - Vernisajul expoziției de fotografie și machete „Pionieri ai Aviației Române”, organizată cu prilejul împlinirii a 110 ani de la primul zbor al unui avion de concepție și construcție românească, realizat de Aurel Vlaicu și de la prezentarea primului avion cu propulsie reactivă al lui Henri Coandă, a avut loc vineri la Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Se reiau zborurile de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Marea Britanie, Spania, Olanda și Belgia

7 iulie 2020, Cluj-Napoca - Începând de astăzi, 7 iulie, de pe Aeroportul Intenațional Avram Iancu Cluj se reiau zborurile regulate spre Marea Britanie, Spania, Olanda și Belgia.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ Skiathos (Grecia) – prima destinaţie charter operată de compania Tarom, de pe Aeroportul Internaţional Cluj în sezonul de vară 2020

Cluj-Napoca, 04 iulie 2020: De pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a fost operat astăzi primul zbor charter turistic al companiei TAROM, din sezonul de vară 2020, spre destinaţia Skiathos (Grecia).
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ Se reiau charterele turistice de pe Aeroportul Internațional Cluj

Cluj-Napoca, 1 iulie 2020 – De astăzi, 1 iulie 2020 de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se reiau zborurile charter turistice, spre 9 destinații de vacanță din 5 țări: Grecia, Egipt, Tunisia, Turcia și România.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ Constanţa – una din destinaţiile de vacanţă de pe Aeroportul Cluj în anul 2020

Cluj-Napoca, 30 iunie 2020: Aeroportul Internaţional Cluj împreună cu compania aeriană TAROM vor lansa din 16 iulie 2020 zboruri pe destinaţia Constanţa de la Cluj-Napoca. Aceste zboruri vor fi operate în fiecare zi de joi şi duminică.
Citește tot

Lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantinare sau izolare

Conform Hotărârii nr.32 din 29.06.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență se menține valabilitatea listei publicată în data de 23.06.2020 până la stabilirea unui criteriu unitar la nivelul Uniunii Europene
Citește tot

ANUNȚ PUBLIC ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE EVALUARE INIȚIALĂ DE CĂTRE APM CLUJ, ÎN CADRUL PROCEDURII DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj R.A. anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Amenajare bandă pistă și zonă de siguranță, inclusiv elemente verticale, conform cerințelor Regulamentului 139/2014 la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj R.A., Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 149-151, județul Cluj.
Citește tot