Știri și evenimente

Comunicat de presă: Conferința “Passenger Terminal Expo & Conference 2017”, 14-16 martie, Amsterdam

Comunicat de presă: Conferința “Passenger Terminal Expo & Conference 2017”, 14-16 martie, Amsterdam În perioada 14-16 martie 2017 la Amsterdam (Olanda), se desfășoară una dintre cele mai prestigioase conferințe internaționale din domeniul aviației, “Passenger Terminal EXPO & CONFERENCE 2017”.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: WIZZ AIR SĂRBĂTOREŞTE PASAGERUL CU NUMĂRUL 7 MILIOANE DIN CLUJ-NAPOCA, PE NOUA RUTĂ SPRE BRATISLAVA

Cluj-Napoca, 10 martie 2017: Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătoreşte astăzi 7 milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţuri scăzute din şi spre Cluj-Napoca. Norocosul pasager cu numărul 7 milioane a călătorit pe zborul inaugural Bratislava – Cluj şi a fost premiat la sosire de către WIZZ cu un bilet dus-întors.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: 100.000 de pasageri înregistrați pe ruta Cluj-Napoca – București Otopeni

Cluj-Napoca, 23 februarie 2017: Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Eu-ropa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a sărbătorit, la doar şase luni de la lansare, 100.000 de pasageri pe ruta sa internă Cluj-Napoca – București Otopeni.
Citește tot

TUR DE VIZITARE LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL „AVRAM IANCU” DIN CLUJ-NAPOCA

Joi, 19 Ianuarie 2017, Cluj-Napoca - Copiii de la Centrul de Plasament „Oblio” din Cluj-Napoca au efectuat un tur de vizitare la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.
Citește tot

Record de pasageri pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj în 2016

Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj a înregistrat în 2016 cel mai mare număr de pasageri din istorie. Astfel, anul trecut, traficul pe Aeroportul Cluj a fost de 1.880.319 pasageri, cu 394.667 mai mult decât în 2015 (+26,56%).
Citește tot
Moș Crăciun sosește la aeroport

Momente de sărbătoare la Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj

O cursă specială a aterizat Sâmbătă, 17.12.2016 la Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj ȋn cadrul evenimentului Moş Crăciun soseşte la Aeroport. Aeronava lui Moş Crăciun a fost aşteptată de zeci de copii şi părinţi, care l-au primit plini de entuziasm şi emoţie, pregătind cele mai frumoase poezii şi colinde, ȋn speranţa că vor primi cadoul mult visat.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Blue Air inaugurează ruta Cluj-Napoca – Birmingham

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, începe astăzi operarea rutei Cluj-Napoca - Birmingham cu trei frecvenţe săptămânale în zilele de luni, miercuri şi vineri, mărind astfel numărul destinaţiilor disponibile cu plecare de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a şasea bază operaţională a operatorului aerian.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESA: WIZZ AIR ANUNŢĂ O EXTINDERE DE AMPLOARE ÎN CLUJ-NAPOCA A 6-A AERONAVĂ, 7 NOI RUTE INTERESANTE ŞI MARATONUL WIZZ AIR CLUJ-NAPOCA

Cluj-Napoca, 13 decembrie 2016: Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cea mai mare companie aeriană din România şi-a anunţat astăzi extinderea semnificativă plănuită pentru anul 2017 în Cluj-Napoca. Cea de-a şasea aeronavă se va alătura flotei din Cluj-Napoca în martie 2017, împreună cu deschiderea a patru noi rute interesante către patru ţări – Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta, precum şi adăugarea a trei rute temporare către Baden-Baden şi Frankhurt Hahn (Germania) şi Budapesta (Ungaria), care vor fi operate de la Cluj în timp ce lucrările pistei de la aeroportul din Târgu Mureş se află în desfăşurare. Dovedindu-şi angajamentul faţă de regiune, WIZZ este încântată să sprijine cel mai important eveniment internaţional de alergare din Transilvania, Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca, care are loc în data de 9 aprilie 2017.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj sărbătorește „Ziua Internațională a Aviației Civile”

Cluj-Napoca, 7 decembrie 2016: Astăzi, 7 decembrie, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj sărbătorește „Ziua Internațională a Aviației Civile”.
Citește tot

La mulţi ani, România!

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj le urează tuturor românilor „La mulţi ani!” În fiecare zi, Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj aduce românii de pretutindeni mai aproape unii de ceilalţi. Pe cei din Cluj, mai aproape de capitala Bucureşti, dar şi de Timişoara sau Iaşi. Pe cei plecaţi peste hotare, mai aproape de cei dragi, rămaşi acasă. Astăzi trebuie să ne aducem aminte că sunt mult mai multe lucrurile care ne unesc, decât cele care ne despart, şi că împreună suntem mai puternici. La mulţi ani, România!
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj, speaker la conferința Passenger Terminal EXPO & CONFERENCE 2017

Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj a fost invitat în calitate de speaker la una dintre cele mai prestigioase conferințe internaționale din domeniul aviației, “Passenger Terminal EXPO & CONFERENCE 2017”.
Citește tot

DIRECTORUL GENERAL AL AEROPORTULUI INTERNAȚIONAL CLUJ, DOMNUL DAVID CICEO A PARTICIPAT LA EVENIMENTUL „10 ANI DE LA INTRAREA ROMÂNIEI ÎN UE: PREZENT ȘI PERSPECTIVE”.

Domnul David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a participat la prima ediție a evenimentului „10 ani de la intrarea României în UE: Prezent și Perspective”.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Avram Iancu, "Erou al Naţiunii Române"

Avram Iancu, al cărui nume îl poartă şi Aeroportul Internaţional Cluj, a fost declarat "Erou al Naţiunii Române". Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care prevede acordarea acestui titlu celui care a luptat pentru libertatea românilor din Transilvania. Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj poartă această denumire din octombrie 2013.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ

Cluj-Napoca, 15 noiembrie 2016: În timpul alimentării cu apă a aeronavei companiei Wizz Air care urma să efectueze zborul spre destinația Basel, cu decolare de pe Aeroportul Internațional Cluj la ora 07:20, nacela echipamentului de handling a atins fuselajul aeronavei.
Citește tot

COMUNICAT DE PRESĂ: Blue Air deschide noua bază operaţională pe Aeroportul Cluj-Napoca

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, îşi continuă dezvoltarea prin deschiderea bazei operaţionale numărul 6, pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, începând cu 30 octombrie, prin alocarea unei aeronave Boeing 737-800, cu o capacitate de 189 locuri.
Citește tot