“ȘCOALA ALTFEL” LA AEROPORTUL CLUJ

    Peste 1800 de elevi au vizitat Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj în perioada aprilie – iunie 2017, în cadrul programului ”Școala Altfel”.

       Cu acest prilej angajații aeroportului le-au oferit elevilor și cadrelor didactice posibilitatea de a se familiariza cu modul de desfășurare a activităților aeroportuare. Astfel, în funcţie de vârstă, copiii au primit informaţii adecvate nivelului lor de cunoştinţe, despre acțiunile derulate în zona de operațiuni aeriene. Cei mici au asistat la procedurile de îmbarcare / debarcare, s-au familiarizat cu denumirile specifice aviației, au asistat la  decolările și aterizările aeronavelor, precum și la pregătirile premergătoare acestora.

 

  

 

      Preșcolarii și elevii au înțeles importanța controlului de securitate, precum și răspunderea angajaților care își desfășoară activitatea pe aeroport. Activitățile desfășurate cu copiii au inclus și prezentarea autospecialelor din dotarea aeroportului.

 

  

 

     În perioada aprilie - iunie 2017 au trecut pragul aeroportului în total 1.877 de elevi și studenți din 52 de unități de învățământ din județele Cluj, Alba, Bistrița și Sălaj, dornici să își îmbogățească cunoștințele în domeniul aviației. Printre vizitatorii aeroportului s-au numărat și 63 de studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și de la  EUROAVIA, asociaţia dedicată studenţilor pasionaţi de aeronautică.

 

 

      Mulțumim cadrelor didactice, părinților, elevilor și studenților pentru interesul acordat, precum și colaboratorilor noștri pentru sprijin!

 

 

 

 

 

Biroul Relații Publice