UNIVERS T
Rent a car Cluj
Inchirieri Auto Romania
Rent a car BDV.BestautoSixt

Aeroportul Cluj anunță 3 rute noi, zboruri suplimentare pe destinațiile existente și o a 4-a aeronavă Wizz Air pentru baza din Cluj-Napoca

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Aeroportul Cluj anunță 3 rute noi, zboruri suplimentare pe destinațiile existente  și o a 4-a aeronavă Wizz Air pentru baza din Cluj-Napoca

 

Cluj-Napoca: Astăzi, 03.07.2014, în cadrul unei conferinţe de presă, domnul David Ciceo, Director General Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și John Stephenson, Executive Vice President Wizz Air, au anunţat poziţionarea celei de-a 4-a aeronavă a companiei Wizz Air pentru baza operațională de la Cluj, și deschiderea unor noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, începând cu luna decembrie 2014.

Începând cu 20 decembrie 2014, pasagerii Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, vor putea călători cu o frecvență de două zboruri pe săptămână spre destinația Köln (Germania) iar din 21 decembrie 2014, vor exista zboruri regulate și către Geneva (Elveția), respectiv Malmö (Suedia). Aceste rute se adaugă destinației recent anunțate de aceeași companie aeriană, respectiv Nuremberg (Germania) care va fi operată începând cu 1 octombrie 2014.

 

 

Odată cu alocarea celei de-a 4-a aeronave pentru baza operațională de la Cluj-Napoca, compania Wizz Air a anunțat și măriri de frecvențe pentru 5 rute existente, respectiv la Milano-Bergamo, Paris-Beauvais, Dortmund, Bologna și  Roma-Ciampino.

                

 

David Ciceo, Director General Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a declarat: "Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj  salută cu mândrie cea de-a 4-a aeronavă Wizz Air care va fi poziționată pe Cluj. Prezența acesteia aici, la Cluj, oferă noi opțiuni internaționale de călătorie pentru pasagerii noștri, mai mulți călători și mari avantaje economice pentru mediul de afaceri din zona noastră."

John Stephenson, Executive Vice President Wizz Air a declarat: "Suntem foarte fericiţi să anunţăm astăzi alocarea celei de-a patra aeronave Airbus A320 bazei din Cluj-Napoca. Suntem angajaţi în crearea de noi locuri de muncă şi în stimularea turismului din regiunea Cluj-Napoca. Cu aceste trei noi servicii, oferim acum un total de 20 de rute internaţionale. Sperăm că noile rute vor fi bine primite de către clienţii noştri şi vor avea beneficii în turism şi aviaţie, întrucât aducem mai multe tarife accesibile în România.”

Decizia Wizz Air de adăuga o nouă aeronavă pentru baza operațională clujeană, susține  dezvoltarea rețelei de rute de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și consolidează prezenţa companiei pe piaţa transportatorilor aerieni din România.

 

 

Biroul de presă