UNIVERS T
Rent a car Cluj
Inchirieri Auto Romania
Rent a car BDV.BestautoSixt

Școala Altfel la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

 

 

            Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj susține și în acest an programul educațional „Școala Altfel”, oferind elevilor pasionați de aviație, posibilitatea de a se familiariza cu activitățile desfășurate în perimetrul aeroportului.

 

           În luna Martie 2018, au vizitat Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj peste 550 de elevi și cadre didactice de la unități de învățământ din județul Cluj și județele învecinate.

 

          Pe durata vizitei, personalul specializat al aeroportului a însoțit grupurile de elevi și le-a explicat celor mici câteva informații despre activitatea aeroportuară, astfel încât copiii au înțeles o parte din regulile călătoriei cu avionul. Cele mai atractive momente ale tururilor de vizitare, pentru copii, au fost decolările și aterizările avioanelor, precum și modul în care acestea sunt pregătite pentru  decolare sau aterizare.

 

          Mulţumim pe această cale tuturor partenerilor care ne-au sprijinit în organizarea Turului de vizitare al aeroportului, precum şi grupurilor şcolare şi preşcolare care au ales să ne viziteze.

              Programul educațional „Școala Altfel” va continua și pe parcursul lunilor Aprilie și Mai.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2020. Toate drepturile rezervate. GDPR