UNIVERS T
Rent a car Cluj
Inchirieri Auto Romania
Rent a car BDV.BestautoSixt

Comunicat de presă: Pista Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj este închisă traficului aerian

Cluj-Napoca, 07 ianuarie 2016: Pista Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj este închisă traficului aerian datorită unui incident care a avut loc azi, 07 ianuarie 2016, aproximativ la ora 08:00. Incidentul nu s-a soldat cu vătămarea vreunei persoane și nici nu au fost înregistrate pagube materiale.

 

În incident a fost implicat un avion B737-400 al companiei Blue Air care opera o cursă charter  pe ruta Otopeni - Barcelona, cu escală  pe Aeroportul Internaţional Cluj. La bordul aeronavei se aflau în momentul incidentului 110 pasageri şi 6 membri ai echipajului. Aeronava a aterizat în condiţiile  unei piste corespunzătoare din punct de vedere operaţional şi a ieşit la capătul 07 al pistei, în afara suprafeţei betonate. Pista aeroportului este momentan închisă traficului conform procedurilor standard de aviație civilă în astfel de situații.

 

Începând cu ora 06:17, până în momentul incidentului, au fost operate un număr de 7 zboruri.

 

Pasagerii care au planificate zboruri de sosire sau plecare de la aeroport sunt rugați să contacteze companiile aeriene cu privire la planificarea actualizată a călătoriei lor.

 

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va reveni cu alte informații.

Copyright © 2020. Toate drepturile rezervate. GDPR