TUR DE VIZITARE LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL „AVRAM IANCU” DIN CLUJ-NAPOCA

 

Joi, 19 Ianuarie 2017, Cluj-Napoca - Copiii de la Centrul de Plasament „Oblio” din Cluj-Napoca au efectuat un tur de vizitare la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

 

Cu această ocazie, copiii au fost familiarizați cu câteva activități din lumea aviației. Astfel, cei mici au vizitat turnul de control de la ROMATSA, au urcat în avionul Blue Air, au văzut pista de aterizare-decolare, căile de rulare și platfomele de parcare aeronave. Copiii au asistat și la decolarea și aterizarea avioanelor.

 

La finalul turului, copiii au fost felicitați și premiați pentru cunoștințele dobândite în urma vizitei  la Aeroportul Cluj, primul aeroport regional al țării.

 

Acțiunea a fost organizată la inițiativa aeroportului cu sprijinul ROMATSA, Blue Air, S.C. Touring Rent Auto România, Restaurant Express Aeroport, Clujana S.A., Romania Shuttle Transfers & Excursions și L.S. Travel Retail. 

 

Aeroportul Cluj este deschis către astfel de acțiuni care contribuie la familiarizarea celor pasionați, cu lumea aviației.

 

De-a lungul timpului, au fost organizate diverse acțiuni de acest gen, în principal pentru copiii. Pe parcursul anului 2016, peste 2000 de copii au vizitat Aeroportul Internațional Cluj.