UNIVERS T
Rent a car Cluj
Inchirieri Auto Romania
Rent a car BDV.BestautoSixt

Seminarii si intalniri de lucru

31 ianuarie 2013, Conferinta de presa si seminar de lucru in cadrul proiectului

Consiliul Judetean Cluj si R.A. Aeroportul International Cluj-Napoca au organizat în data de 31.01.2013, în cadrul  aeroportului, un seminar de lucru in cadrul proiectului „Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă” Cod 2011-RO-91018-S.

Citește tot

01 iulie 2013, Al II-lea Seminar de lucru în cadrul proiectului

Consiliul Judeţean Cluj şi R.A. Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au organizat în data de 01.07.2013, în incinta aeroportului, un seminar de lucru în cadrul proiectului  “Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul International Cluj-Napoca”.

Citește tot

30 iulie 2013, Al III-lea Seminar de lucru în cadrul proiectului

Consiliul Judeţean Cluj şi R.A. Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au organizat în incinta aeroportului, cel de-al III-lea seminar de lucru din cadrul proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca".

Citește tot

03 septembrie 2013, Al IV-lea Seminar de lucru în cadrul proiectului

Consiliul Judeţean Cluj şi R.A. Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au organizat în incinta aeroportului, cel de-al IV-lea seminar de lucru din cadrul proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca".

Citește tot

31 octombrie 2013, Al V-lea Seminar de lucru în cadrul proiectului

Consiliul Judeţean Cluj şi R.A. Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj au organizat în incinta aeroportului, cel de-al V-lea seminar de lucru din cadrul proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca".

Citește tot

03 decembrie 2013, Conferinta de presa si al VI- lea Seminar de lucru în cadrul proiectului

Consiliul Judeţean Cluj şi R.A. Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj au organizat în incinta aeroportului, al VI- lea seminar de lucru din cadrul proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca".

Citește tot

18 februarie 2014, Al VII- lea Seminar de lucru în cadrul proiectului

Consiliul Judeţean Cluj şi R.A. Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj au organizat în incinta aeroportului, al VII- lea seminar de lucru din cadrul proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca".

Citește tot

11 aprilie 2014, Al VIII-lea Seminar în cadrul proiectului

Consiliul Judeţean Cluj şi R.A. Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj au organizat în incinta aeroportului, seminarul de lucru cu nr. 8 din cadrul proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca".

Citește tot

14 octombrie 2014, Conferinta de presa si al IX-lea seminar de lucru in cadrul proiectului

Marţi – 14.10.2014, Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj a organizat în incinta aeroportului, seminarul de lucru cu nr.9 din cadrul proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca", proiect cofinanţat de U.E. prin programul TEN-T.

Citește tot

28 noiembrie 2014, Conferinta de presa

Cluj-Napoca, 28.11.2014 -  Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj a organizat astăzi, în incinta aeroportului, a 4-a conferinţă de presă din cadrul proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca", proiect cofinanţat de U.E. prin programul TEN-T.

Citește tot
Copyright © 2020. Toate drepturile rezervate. GDPR