British Airways va opera zboruri spre Londra Heathrow de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj

COMUNICAT DE PRESĂ
British Airways va opera zboruri spre Londra Heathrow de pe
Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Cluj-Napoca, 27 aprilie 2021: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță astăzi, 27.04.2021, lansarea zborurilor regulate către Londra Heathrow (Anglia), destinație care va fi operată de către compania aeriană British Airways, începând din 2 iulie 2021.  Zborurile British Airways vor oferi pasagerilor din Cluj, dar și din întreaga regiune deservită, posibilități multiple de conexiune, inclusiv trans-continentale, din principalul său nod de schimb, Aeroportul Heathrow.

Zborurile spre Londra Heathrow vor fi operate de compania aeriană cu aeronave de tip A 320 după cum urmează:

Destinația

Perioadă de operare

Zile de operare

Program de operare

Londra Heathrow (LHR)

2 iulie – 26 septembrie

miercuri, vineri și  duminică

CLJ 12:40

LHR  13:40

LHR  07:00

CLJ  11:50

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare

Zborurile spre Londra Heathrow operate de compania britanică vor suplimenta frecvențele existente deja pe această rută, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Anglia.

Domnul Neil Chernoff – Director of Network and Alliances al British Airways, a declarat: „Este minunat să lansăm noi rute pe măsură ce ascultăm clienții noștri și evaluăm unde doresc să călătorească. Știm că această nouă destinație va fi populară în rândul persoanelor care își vizitează prietenii și rudele, dar oferă și city break-uri grozave, când este momentul potrivit, cu zboruri care pleacă chiar înainte de weekend și se întorc duminică.”

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a transmis următoarele: Salutăm decizia unui nou operator aerian, respectiv British Airways, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca. Este evident faptul că eforturile constante depuse de întreaga echipă a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei,  au dat roade.”   

Domnul David Ciceo – Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a precizat la rândul său: „Lansarea zborurilor regulate spre Londra Heathrow și posibilitățile de conexiune oferite de British Airways, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic, stimulând dezvoltarea economică și turismul din întreaga regiune.”  

British Airways, membru al alianței companiei aeriene Oneworld, este compania aeriană națională a Regatului Unit, una dintre cele mai mari din Europa. Totodată, este cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie prin mărimea flotei, numărul de zboruri internaționale și destinații și cea de-a doua companie aeriană a țării ca număr de pasageri transportați.

 

Mai multe informații cu privire la serviciile oferite, posibilitățile de conexiune sau orice alte informații despre British Airways pot fi consultate pe site-ul www.britishairways.com    

***

 

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm pasagerii ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

 

 Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.