COMUNICAT DE PRESĂ

 

Cele mai bune oportunități de călătorie cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu” Cluj

Cluj-Napoca, 15 octombrie 2021: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj recomandă, pentru sezonul de iarnă 2021, respectiv sezonul de vară 2022, câteva oportunități de călătorie spre destinații din Europa și Orientul Mijlociu cu posibilitatea de rezervare a biletelor cu prețuri începând de la 20 lei/segment.

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj au posibilitatea de a călători spre aproximativ 50 de destinaţii oferite de către operatorii aerieni Wizz Air, Blue Air,Turkish Airlines, Lufthansa, Lot Polish Airlines, Ryanair, Hisky, Tarom și Animawings care demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a-şi dezvolta bazele operaționale existente la Cluj-Napoca.

Astfel, cu plecare de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Wizz Air oferă posibilitatea de călătorie la prețuri promoționale spre: Italia – Bari, Cipru – Larnaca, începând cu 49 lei/segment; Austria – Viena, Germania – Frankfurt, Olanda – Eindhoven, Spania – Barcelona, Malaga, începând cu 69 lei/segment; Belgia – Bruxelles, Franța – Lyon, Paris Beauvais, Germania – Berlin Brandenburg, Dortmund, Memmingen, Nuremberg; Israel – Tel Aviv, Italia – Catania, Milano Bergamo, Roma Ciampino, Veneția, Suedia – Malmo, Anglia – Birmingham, Doncaster, începând cu 99 lei/segment.

Compania aeriană Blue Air oferă cele mai avantajoase oportunități de călătorie spre Constanța – România, începând cu 20 lei/segment, Amsterdam – Olanda, începând cu 112 lei/segment, Barcelona – Spania, Paris Charles de Gaulle – Franța, începând cu 78 lei/segment și Milano Linate – Italia, începând cu 116 lei/segment. Prin serviciile companiei aeriene Hisky poți ajunge în Dublin – Irlanda și Lisabona – Portugalia pornind de la 40 euro, respectiv 55 euro/segment, în timp ce către Londra Stansted – Marea Britanie poți călători cu bilete începând cu 5 euro/segment cu compania aeriană Ryanair.

Pentru călătoriile cu conexiuni prin cele mai mari hub-uri aeriene din Europa, compania aeriană Lufthansa oferă prețuri promoționale începând de la 52 euro/segment spre Munchen sau Frankfurt Main din Germania, iar prin serviciile companiilor aeriene Turkish Airlines, respectiv Lot Polish Airlines puteți călători spre Istanbul, Turcia achiziționând bilete cu prețuri începând cu 124 euro/segment și Varșovia, Polonia începând cu 62 euro/segment.          

Mai jos, în tabel, se pot regăsi principalele oportunități de călătorie recomandate, companiile aeriene și prețurile/segment cu plecare de pe Aeroportul Internațional Cluj, din perioada următoarelor 12 luni:

Compania aeriană

Destinația

Țara

Preț/segment (*prețuri începând cu)

Wizz Air

Bari

Italia

49 lei

Catania

99 lei

Milano Bergamo

99 lei

Roma Ciampino

99 lei

Veneția

99 lei

Bologna

49 lei

Larnaca

Cipru

 

Grecia

49 lei

Mykhonos

99 lei

Viena

Austria

69 lei

Frankfurt Hann

Germania

69 lei

Berlin Brandenburg

99 lei

Dortmund

99 lei

Memmingen

99 lei

Nuremberg

99 lei

Eindhoven

Olanda

69 lei

Barcelona

Spania

69 lei

Malaga

69 lei

Bruxelles

Belgia

69 lei

Lyon

Franța

99 lei

Paris Beauvais

99 lei

Tel Aviv

Israel

99 lei

Malmo

Suedia

99 lei

Birmingham

Marea Britanie

99 lei

Doncaster

99 lei

Blue Air

Constanța

România

20 lei

Barcelona

Spania

78 lei

Paris Charles de Gaulle

Franța

78 lei

Amsterdam

Olanda

112 lei

Milano Linate

Italia

116 lei

HiSky

Dublin

Irlanda

40 euro

Lisabona

Portugalia

55 euro

Turkish Airlines

Istanbul

Turcia

124 euro

Lufthansa

Munchen

Germania

52 euro

Frankfurt Main

Lot Polish Airlines

Varșovia

Polonia

62 euro

Ryanair

Londra Stansted

Marea Britanie

5 euro

Compania aeriană Tarom oferă oportunități de călătorie pentru zborurile interne, către București, cu prețuri promoționale începând de la 58 euro/segment, iar prin intermediul companiei aeriene Blue Air puteți ajunge la București achiziționând bilete începând cu 40 lei/segment.

În mijlocul iernii compania aeriană Animawings oferă și ea locuri limitate la prețuri avantajoase spre destinațiile însorite și inedite din Zanzibar, Dubai sau Hurghada cu plecare de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Companiile aeriene își îndeamnă clienții să rezerve din timp bilete pentru a beneficia de prețuri promoționale.

Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre companiile aeriene pot fi consultate aici:https://wizzair.com/#/,https://www.flyblueair.com/ro/ro/,,https://hisky.aero/,https://www.turkishairlines.com/,https://www.lufthansa.com/ro/en/homepage,https://www.lot.com/ro/en/, https://www.ryanair.com/ro/ro, https://animawings.com/ro și la operatorii de turism locali sau naționali.

Mai multe informații cu privire la condițiile de călătorie din țările de destinație găsiți accesând pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions.

 La întoarcerea în țară, vă recomandăm să urmăriți comunicările oficiale ale instituțiilor statului referitoare la condițiile de călătorie. Informații găsiti site-ul Ministerului Sănătății (link: http://www.ms.ro/), site-ul Ministerului Afacerilor Interne (link: https://www.mai.gov.ro/ ) sau site-ul Institului Național de Sănătate Publică (link: https://www.cnscbt.ro/ ).

***

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm pasagerii ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Biroul de presă